Меню сайту
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Блог
Головна » 2012 » Червень » 23 » План 1
04:42
План 1
Затверджений протоколом ради
№5/30-12 від 23.06.12

План діяльності
Спілки громадських організацій «Новий Стрий»

Стратегічна частина

Головне завдання:
Утворення громадської ради при Стрийському міськвиконкомі (можливо також при міській раді чи при міському голові – по Україні є прецеденти усіх цих типів) на підставі ПКМУ № 996/2012.

Така мета відповідає нашому програмному документу – «Відозві СГО НС». Виконання наших програмних завдань в рамках громради стане більш ефективним та досяжним. Наша організація є ніби репетицією діяльності цієї громради. Тому вона і утворена як спілка громадських організацій. При виконанні головного завдання всі члени «Нового Стрия» мають стати членами громради.
Фактично, після утворення такої громради, сенс діяльності нашої організації буде вичерпано, оскільки всю діяльність відтоді можна буде провадити в рамках громради. Але це не означає, що діяльність «Нового Стрия» має припинитися після цього. До того часу знайдуться нові цілі, для досягнення яких можна буде використовувати «Новий Стрий». Наприклад, СГО НС може стати ядром громради, організацією в організації, яка не дасть громраді спіткнутися при початку, впасти і більше не підніматися.
Але небажано віддавати це питання на відкуп власне місцевій владі. Тобто організація тиску, щоб міська рада сама розробила відповідне Положення, сама ініціювала процедуру і т.п. є шляхом в нікуди. Тоді нас там не буде і ця громрада помре, ще по суті не родившись. Наш шлях – це розробка власного Положення, подання його на затвердження в порядку місцевої ініціативи і проходження всієї процедури власне своїми силами. Отже спершу слід домогтися прийняття Положення про місцеві ініціативи.

Супутні стратегічні завдання:
1.    Утворення місцевої галузевої ради підприємців (ПКМУ № 518/2009). Серед її завдань - підготовка пропозицій щодо нормативно-правових та рішень, які регулюють бізнес-середовище та участь у підготовці до розгляду питань у сфері підприємництва. До того ж, представники галузевих рад (підприємці) отримали право брати участь у атестації тих чи інших чиновників державних органів – держслужбовців. Місцеві галузеві Ради підприємців делегуватимуть своїх представників до регіональних Рад, а регіональні – до складу Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України.
2.    Затвердження Положення про місцеві ініціативи.


Поточна частина.

Діяльність в галузі сприяння становленню громадянського суспільства та підтримки підприємницької діяльності
1.    Супровід та вплив на прийняття Положення про місцеві ініціативи. Можливо, спроба подати його саме в порядку місцевої ініціативи, як і передбачено ним же (щоб міські чиновники та депутати не зіпсували його так, що ним і скористатися буде неможливо).
2.    Продовження роботи з моніторингу міської ради (спираючись на вже проведену роботу). Контроль за виправленням недоліків. Визначення нових напрямів моніторингу (комунальні тарифи та акти що впливають на підприємницьку діяльність). Усталення засад системності та постійності цієї роботи.


Діяльність в галузі гуманітарної сфери.
1.    Продовження практики щорічних толок. Стратегічна мета: добитися, щоб колись на такі виходила значна кількість населення, щоб майже кожен житель колись був залучений до толоки, головний ефект – той хто так працював припиняє смітити.
2.    Домогтися відзначення щорічного свята «Дня звитяги Стрия» (в порядку місцевої ініціативи). Розробка заходів до Дня державного прапора та 14.03.2013. Мета – в ці дні про м. Стрий мають згадувати ЗМІ і ця традиція має усталитися.
3.    Проведення конкурсів «Словосвіт».  Стратегічна мета – виявити і долучити дописувачів на сайт СГО НС.


Переглядів: 933 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 dub  
Слід визнати, що жодне з поставлених завдань не досягнуто, і організація розвалилася angry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Останні коментарі
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz