Меню сайту
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Блог
Головна » 2011 » Жовтень » 27 » Щодо надсилання робіт на конкурс
17:38
Щодо надсилання робіт на конкурс
Починати надсилати роботи можна після того, як Ваш нік з'явиться у списку зареєстрованих ніків.
Твір бажано оформляти в текстовому редакторі Word - 97-2003 12 кеглем шрифт "Times New Roman". Допустимі невеликі стандартні форматування (жирні, курсивні, підкреслені виділення, зміна розміру шрифта). Експерименти не вітаються (оформлення твору у вигляді веб-сторінки, відкритки з песиками, котиками чи видами природи тощо). Малюнки і кольорові виділення роздруковуватися не будуть і ніхто їх не оцінюватиме. При форматуванні тексту недопустимо замість стандартних засобів використовувати пробіли. Використовуйте засоби Ворду (центрування тексту, заповнення, ліво - правостороння орієнтація, таблиці тощо). Абзаци мають бути з належними відступами (1 - 1,5 см) першого рядка. Інші редактори (Ворд - 2010, Оупен Офіс ...) використовувати допустимо, якщо файл зберігати як *.doc. В іншому випадку, конвертація буде здійснюватися силами оргкомітету і результат не гарантується.
Твір підписується лише Вашим "ніком" без жодних інших даних.
Зразок роботи на конкурс можна завантажити тут.
Файл приєднується до Вашого листа і надсилається електронною поштою на нашу скриньку (е-мейл слід вручну списати з малюнку тут). В темі листа вказуєте "словосвіт - Ваш нік". В тексті листа - назву твору, жанр, назву приєднаного файлу з твором. Також можна навести короткий опис твору (до 60 слів), який буде використовуватися на сайті для презентації Вашого твору поряд з назвою. Наведений шлях є єдино вірний спосіб подати твір на конкурс.
Якщо з описаним методом виникають труднощі, а також для страхування - ось інші способи подати твір на конкурс.
На тій же сторінці де розміщена адреса нашої електронної скриньки та інші контакти, поміщена спеціальна форма, заповнивши яку можна зв'язатися з нами безпосередньо. В полі "Ім'я відправника" пишете назву твору, жанр. В полі "тема листа" - вказуєте "словосвіт -" Ваш нік. В полі текст повідомлення - текст Вашого твору. При потребі - вводите код безпеки і тиснете "Надіслати листа". Але зауважте - це не є добрий спосіб!!! Ваш твір прийде сильно спотвореним і правити його ніхто не буде! Тож таким способом Ви можете позбавити себе призового місця.
Адміністрація гарантує, що всі надіслані твори будуть опубліковані на сайті. Питання тільки коли... Від надіслання Вашого твору до публікації на сайті може минути цілий тиждень. Тож бажаючі можуть опублікувати свої роботи самостійно.
Для можливості самостійної публікації в обов'язковому порядку слід зареєструватися на сайті. Окрім можливості подавати власні публікації, реєстрація на сайті надає і інші переваги: авторизованим на сайті не заважає реклама, вони можуть редагувати додані ними матеріали, оцінювати роботи інших конкурсантів (хоча, наразі, право оцінювати матеріали тимчасово надано і неавторизованим відвідувачам) тощо. Навіть якщо Ваш матеріал додано не Вами, зареєструвавшись Ви можете поставити питання передати Ваш матеріал під Ваше управління (редагування). При виборі нікнейму для сайту врахуйте, що він буде "світитися" під доданими Вами матеріалами. Як пройти процедуру реєстрації на сайті описано в пункті меню сайту "Як реєструватися".
Додавати свій матеріал зареєстровані та авторизовані користувачі можуть наступним чином.
Для цього слід перейти на сторінку Конкурсні роботи. Зправа вгорі, під шапкою сайту і назвою сторінки "Конкурсні роботи", Ви побачите посилання [ Додати статтю ]. Клікніть на ньому (можете клікнути навіть тут) і Ви потрапите на сторінку додавання матеріалу. Спершу оберіть категорію (номінацію, жанр), до якої відноситься матеріал, який Ви хочете додати (натиснувши на стрілочку вниз, оберіть її з випадаючого меню). В "Назві матеріалу" напишіть заголовок Вашого твору. В "Короткому описі матеріалу" (який заповняти необов'язково) в межах біля 60-ти слів коротко опишіть, про що Ваш матеріал (анонс) - який буде використовуватися на сайті для презентації Вашого твору поряд з назвою (це можуть бути просто перші рядки Вашого твору).  В полі "Нік автора матеріалу" введіть нік, під яким Ви подали заявку на конкурс. Враховуйте те, що під матеріалом будуть "світитися" обидва Ваші ніки, також буде показаний Ваш "нікнейм" з сайту - як того, хто розмістив матеріал. Поставивши пташку в полі "отримувати коментарі" - Ви будете на свою електронну скриньку отримувати коментарі, які залишатимуть відвідувачі під Вашим матеріалом. В полі "теги" - хто знає, що це таке - може заповнити, хто не знає - може залишити пустим. Решту полів ліпше не чіпати - тисніть "Додати".

Отже, Ваш матеріал розміщено. Але тут, о жах, Ви бачите грубу орфографічну помилку! Чи Ви спершу знехтували можливістю дати короткий опис, а тепер бачите, що він конче необхідний. Як чинити в цьому випадку? Редагувати свій матеріал!
Авторизуйтесь на нашому сайті (увійдіть під своїм логіном і паролем), знайдіть матеріал, який Ви додавали. Зправа угорі матеріалу, який ви додали, в рядку заголовку, Ви можете зауважити дві піктограмки (вони відсутні на інших матеріалах). Трапляються випадки, коли їх не видно, а натомість видно лише малесенький жовтий трикутничок у вузенькому білому стовпчику (). Натисніть на нього, і вони з'являться (цей трикутничок приховує/виводить панельку управління матеріалом). Ці дві піктограмки означають наступне (зліва - направо, якщо Ви наведете на відповідну піктограмку курсор - з'явиться підказка): 
жовтенький маркер () - теги матеріалу: якщо не знаєте, що це таке, краще не чіпайте;
синій олівчик () - редагування матеріалу: це якраз те, що нам потрібно, натискайте.
Натиснувши на синій олівчик Ви потрапляєте на сторінку редагування матеріалу. Далі все так само, як описано вище щодо процедури додавання матеріалу, з наступними відмінностями. Заново все вводити не треба, якщо Ви це зробили вірно. Можете просто щось підправити. Натиснувши на кнопці "Зберегти" Ви зафіксуєте внесені правки.

Авторизувавшись Ви також можете оцінювати розміщені іншими матеріали (хоча, тимчасово, це право надано також і неавторизованим відвідувачам). Для цього відкрийте обраний матеріал та наведіть курсор на 5 зірочок під матеріалом. В залежності від позиції курсора від одної до 5-ти зірочок будуть підсвічуватися червоним. Оцініть матеріал по п'ятибальній системі (клікніть на одній зірочці - 1 бал, на 5-ти - 5 балів). Ваша оцінка вплине на рейтинг матеріалу, який вираховується як середнє від оцінок всіх користувачів. Ця оцінка лише демонструє об'єктивні вподобання публіки, але не має вирішального впливу на рішення конкурсної комісії.
Переглядів: 1158 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Останні коментарі
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz