Меню сайту
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика
Загальна - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Загальний розділ » Загальний форум » Загальна (Поки що можна писати про все, що завгодно.)
Загальна
АдмінДата: Понеділок, 04.04.2011, 21:12 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Пишіть, що бажаєте...
Прохання до членів ініціативної групи:
1. Зареєструватися на сайті (прохання не стосується вже зареєстрованих у системі U-net користувачів (напр. на сайті "Політична Стрийщина"), такі одразу можуть авторизовуватися під тим же логіном і паролем. В меню сайту є спеціальний пункт "Як реєструватися". Він вам допоможе зорієнтуватися в процедурі.
2. Авторизуватися (тобто ввійти на сайт під своїм логіном і паролем).
3. Підписатися на RSS (клікніть зправа, угорі, під заголовком сайту "Новий Стрий"). Таким чином, всі новини Ви отримуватимете вже з моменту публікації їх на сайті, без додаткової розсилки по "милу" (хоча, за бажанням, можете і на "мило" отримувати). Зверніть увагу - коли ви на Форумі, RSS забезпечує інформування про події саме на Форумі, а не сайті. Тож, щоб отримувати інформацію саме про новини сайту, слід перейти на будь-яку іншу (не форум) сторінку сайту (напр. "Головну") і підписатися на RSS вже там, тоді ви будете отримувати інфу про новини саме сайту. Або ж просто клікніть тут:
http://novyi-stryi.at.ua/news/rss/


Повідомлення відредагував kopen - Субота, 16.04.2011, 02:33
 
ZOSДата: Четвер, 07.04.2011, 22:33 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Проверенные
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановні колеги ! Вітаю всіх з початком розбудови нашого сайту. Щодо зборів ініціативної групи - рекомендую проглянути сайт www.gromrady.org.ua (портал громадських рад України). Заслуговують на увагу методичні рекомендації щодо роботи ініціативних груп із підготовки установчих зборів та організаціїї діяльності громадських рад. (Це в матераілах блогу "Як сформувати громадську раду при органі виконавчої влади"). Гадаю нам не зашкодить ознайомитись із запропонованими документами, в т.ч. постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 №996 з цього питання.
Щодо проекту Статуту СОГ НС, то в ньому зазначається наявність наступних нормативних документів: регламент роботи ради, положення про СМО СОГ НС. Можуть виникнути обставини необхідності прийняття ще декількох документів.На мою думку, термін обговорення проекту Статуту до 11 квітня закороткий. Можливе його продовженння , принаймні на тижень, за умови ознайомлення громадськості Стрия з організаційним процесом через електронні та друковані ЗМІ.

Додано (08.04.2011, 00:14)
---------------------------------------------
Ініціативна група 07.04.11, на мій погляд, працювала. Пропоную ці збори оформити протоколом ( на наступних зборах надам проект). Гадаю, що мають бути враховані присутні на зборах Владислав Матковський та Олег Новіков як члени ініціативної групи. Які будуть думки з цього приводу ?
Запрошую всіх, хто хоче долучитись до ствоення СОГ НС, активно висловлювати свої міркування "навздогін".

Додано (08.04.2011, 00:33)
---------------------------------------------
Пане модераторе !! Імпонує оперативність.Пропоную опрацювати проект Статуту із змінами, вивісити новий проект на сайті, окрім зазначених змін треба прибрати положення про чл.внески.
Чому не всі члени ініціативної групи реєструються ? Немає бажання брати участь ?
 
АдмінДата: Вівторок, 12.04.2011, 12:23 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Оскільки ініціатива створення об'єднання належить підприємцям та має свій початок з протестів по Податковому кодексу, більшості, думаю, буде цікаво познайомитися з аналогічними проблемами в Росії. В статті, посилання на яку наводиться нижче, слід просто замінити слово "Росія" на "Україна" і отримаємо кваліфіковану критику проблем в підприємницькій діяльності у нас:
http://www.chaskor.ru/article/chto_meshaet_predprinimatelstvu_22962
 
АдмінДата: Четвер, 14.04.2011, 14:56 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Оскільки все ще йде дискусія по статуту, доцільним є передбачити можливість його завантаження. До цього повідомлення додано 3 файли. 2 статути у форматі Ворд (один з відображеними правками після останнього засідання ІГ, другий - правки інтегровані в статут) та один у форматі пдф.
Прикріплення: Statut_NS_5.pdf (144.1 Kb) · Statut_NS_5_pr.doc (47.0 Kb) · Statut_NS_5.doc (47.0 Kb)
 
АдмінДата: Субота, 16.04.2011, 02:05 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Під час останніх дискусій ставилося питання можливих союзників. Згадувалася Зарваницька група. Ставилося питання, на яких вебресурсах можна дізнатися про її діяльність. Безпосередньо на її робочій групі в Гугл - http://groups.google.com/group/Zarvanycya
Також створена група у Фейсбук - Громадський рух "Зарваницька ініціатива" - http://www.facebook.com/home.php?sk=group_166150800103850
Для об'єктивності, наведу і негативні відгуки про ініціативу:
http://surma.moy.su/publ/1-1-0-3040
http://cripo.com.ua/?sect_id=2&aid=15742
 
АдмінДата: Субота, 16.04.2011, 11:30 | Повідомлення # 6
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Ось іще про союзників. Адміністрації сайту "Антибанк" надійшов такий лист:
Ім`я відправника: Павел

Текст повідомлення:
-----------------
С некоторых пор в Интернете стартовал общественный проект, цель которого взаимопомощь и возобновление Человечности между Людьми. Девиз и призыв этого сайта выражен в позиции Людей, которые принимают в нем участие: «Здесь Вы найдете Людей, чьи слова не расходятся с делами». Люди, которые там собрались, Это Люди разноплановых профессий: от юриста до экономиста, от психолога до преподавателя, от сотрудников силовых структур до Людей, которые видели Жизнь с изнанки. Это Люди небезразличные к крику Народа о социальной помощи. В онлайн, веб, телефонном режиме, они дают консультации по разрешению той или иной проблемы Людей, которые находятся в отчаянье или переводят просьбу на компетентных в данном вопросе профессионалов. Если возникает особо трудная задача, то выезжают к месту событий, не взирая на финансовые возможности нуждающегося Человека.
Пришли времена, когда Народ сказал «ХВАТИТ». Манифест, который стоит на главной странице сайта призывает к следующему:
Единомышленники Соборного Единства "Благовест" ставят перед собой цель развивать в обществе Человечность, которой в наше время многим не хватает, и противостоять всеми доступными средствами разноплановому "беспределу".
Мы твердо уверены в том, что только объединившись, мы сможем улучшить благосостояние нашего общества и каждого в отдельности уже сегодня. Не дожидаясь того момента, когда продажные и насквозь прогнившие "коррупционеры" и специалисты по выемке денег из Народа, основательно растянут то немногое, что у Нас осталось. Растянут то, что отстаивалось кровью и создавалось потом наших предков.
Мы призываем всех небезразличных Людей, стать участниками Соборного Единства "Благовест". В независимости от того, какого Он цвета кожи, вероисповедания или политической привязанности.
http://BLOGOVEST.KIEV.UA
«Благовест» -это сказка,
в которую Мы просим Вас поверить…»
P.S В ближайшее время будет изменена шапка сайта… Будет снята эмблема и на месте флага, будут вывешены баннеры организаций, которые примут участие в этом проекте.

------------------
Думаю, слід з обережністю віднестися до цього руху, щось у них на сайті спрямування якесь таке...

 
ZOSДата: Середа, 20.04.2011, 17:45 | Повідомлення # 7
Майор
Група: Проверенные
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Вдячний, шановний пане kopen за "зростання в рейтингу". О ! Як мені мріється, що б стали б достойними свого відчуття "гетьманства" наші ХЛОПЦІ. ВДЯЧНИЙ ЗА СПІВТОВАРИСТВО... Закликаю: "Будьмо справжніми, будьмо гідними своїх пращурів..."
 
АдмінДата: Середа, 27.04.2011, 21:39 | Повідомлення # 8
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Мої пропозиції до програмної заяви:
Заява про наміри
Головним завданням СОГ вбачає розбудову елементів громадянського суспільства в м. Стрию, для чого намагатиметься об'єднати зусилля всіх громадських організацій. Серед елементів такого суспільства СОГ вбачає:
- посилення ролі самоорганізованих груп населення, як основного елементу громадянського суспільства;
- забезпечення прозорості дій владних органів та органів самоуправління населення;
- боротьбу з корупційними проявами в житті громади.
Враховуючи, що корені створення СОГ НС йдуть з початку протестів підприємців проти нового Податкового кодексу, саме підприємці висунули ідею створення СОГ та ініціювали таке створення, одним з першочергових завдань СОГ НС ставить захист їх прав. СОГ НС усіляко сприятиме зусиллям підприємців щодо об'єднання та консолідації їх зусиль, захищатиме їх інтереси перед органами влади, аналізуватиме та систематизуватиме проблеми при веденні підприємницької діяльності, вноситиме пропозиції щодо їх вирішення та домгатиметься втілення в життя таких пропозицій.
 
ZOSДата: П`ятниця, 20.05.2011, 22:27 | Повідомлення # 9
Майор
Група: Проверенные
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
При зустрічі з директором Культурно-просвітницького центру польської громади м.Стрия ім.Корнелія Макушинського п. Т.Бойко отримав інформацію про те, що рішення про приєднання цієї ГО до СГО НС буде прийняте за результатами Установчої конференції. Тому причетність ГО польської громади до ініціаторів створення СГО НС передчасна. Так само можна вважати і ті організації, які виявилися ініціаторами в останні дні перед Установчою конференцією.
Щодо порядку проведення самої У.конференції. Пропоную в самому її початку після реєстрації делегатів та гостей дати можливість делегатам протягом 5 хв. (кожному делегатові) зробити презентацію своїх ГО.

Додано (21.05.2011, 00:27)
---------------------------------------------
Вітаю нового учасника форуму, шановну НАТАН, з "включенням" до компанії сайту. Хоча, не зрозуміла присутність інших "мовчазників". Щодо проблем комунального життя: телебачення ТРК "Лан" повідомило громаду Стрия про толоку на березі річки Стрий: в ній активно звяли участь працівники регіонального відділення "Приватбанк", ТРК "Лан", представники громадських організацій "Відлуння", "Перспектива Стрийщини", "Громадянська позиція", "Дружба". Година плідної праці дала результат - біля 20 мішків та пакетів "чудового сміття" покинули назавжди берег річки. 40 волонтерів із почуттям гідно виконаної справи із задоволенням завершили вікенд смакуванням чудової піци від Олега Тарнавського.
Однак виникає питаннячко:"Чи територія берегів р.Стрий входитьт у сферу діяльності міського комбінату комунальних підпрємств ? Чи платня за прибирання сміття + його вивезення з міста стосується тільки центральних вулиць ? Хіба населення недостатньо сплачує за чистоту всіх територій міста ? Пропоную депутатам вивчити це питання і, якщо грошей замало, знайти можливість переглянути тарифи. Чистота вартує цього.

 
НатанДата: Субота, 21.05.2011, 22:56 | Повідомлення # 10
Сержант
Група: Проверенные
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Дякую за щирий пртйом.Як склалися справи з поїхдкою до Київа.
 
ZOSДата: Четвер, 23.06.2011, 10:29 | Повідомлення # 11
Майор
Група: Проверенные
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Як би добре було б, якщоб за званнями чіпляли б знаки (лички, лямпаси ...). Я б вже би си був би увесь ...(я б хотів).
Шкода, що це тільки віртуально, однак я - МАЙОР (означає чи старший, чи головний) все рівно "BEST".
Однак, головне не цьому.

Хтось бачив, казали, що спілка нині здала ВСІ ДОКУМЕНТИ на легалізацію себе як такої. Що СКАЖУТЬ у Біліому домі ?
Гадаю, пани в магістраті не стануть "ліпити" перепони поважному товариству. Тим більше, що СГО "Новий Стрий" - це тільки на користь ВСІМ. Моє шанування.

Додано (18.06.2011, 20:44)
---------------------------------------------
В ситуації, яка має місце, повідомляю, що 20 червня відбудеться наступне засідання ради спілки громадських організацій "Новий Стрий. Є певні напрацювання , ідеї. Пропоную членам ради бути присутніми на засіданні , доручаю секретареві ради сповістити (за своїми можливосттями) ще раз наших райців ПРО РОБОТУ. Дякую.
Моє шанування всім. Читаймо НАШ сайт.

Додано (23.06.2011, 12:29)
---------------------------------------------
Всім доброго дня ! Сьогодні ДЕНЬ АНГЕЛА Юри Комарницького. Долучайтесь до вітань. Особисто чочу просто наспівати : (вибач) хепі бьоз DAY ТУ YOU !

 
Oleksandr_ZorinДата: Субота, 09.07.2011, 19:47 | Повідомлення # 12
Підполковник
Група: Проверенные
Повідомлень: 1
Репутація: 1
Статус: Offline
Відповідно розпорядженню Стрийського міського голови від 24.06.2011 р. № 110 та підтвердженню виконкому Стрийської міської ради Львівської області від 25.06.2011 р. № 3.23/1259 спілку громадських організацій "Новий Стрий" ЛЕГАЛІЗОВАНО, ПРО ЩО ВНЕСЕНО ЗАПИС ДО ЖУРНАЛУ ОБ'ЄДНАНЬ ГРОМАДЯН ЗА № 235 ВІД 24.06.2011 РОКУ.
До роботи !
 
АдмінДата: П`ятниця, 02.09.2011, 00:04 | Повідомлення # 13
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Щодо Всеукраїнської громадської організації "Національний комітет по боротьбі з корупцією" Чорного. Результати інтернет-досліджень по цьому питанню викладені тут:
http://novyi-stryi.at.ua/blog....10-06-6
 
It's just me:)Дата: Неділя, 09.10.2011, 12:05 | Повідомлення # 14
Група: Гости





Було б непогано зайнятись реконструкцією парку ім.Тараса Шевченка, бо глянувши на нього в голові ніяких асоціацій зі словом "парк" це місце давно не викликає. Також можна хоча б частково реконструювати дерев'яну трибуну стадіону "Сокіл". Звісно все це в перспективі,та все ж з часом можна за це взятись.
 
ЗінаїдаДата: Вівторок, 10.07.2012, 22:30 | Повідомлення # 15
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
У нас вчора була гроза. Сьогодні я поїхала на поле, подивитися на пшеницю. Дуже гарно! такі краєвиди! Цвітуть соняхи, сокирки.
Я нарізала колосся для Дідуха, завязала його вдома лєнтою й поставила у кухні - гарно!
Ще вишила зірку, посиділа над новим романом, ще залишилося дописати 30 сторінок.
А увечері пограла із донькою в бадмінтон.
Гарний день.
Хочу до Трускавця. А ще краще - у Східницю.

Додано (10.07.2012, 22:30)
---------------------------------------------
А що робить аватар майора ZOS ??? cranky

 
Форум » Загальний розділ » Загальний форум » Загальна (Поки що можна писати про все, що завгодно.)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz