Меню сайту
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика
Чорна дошка - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Загальний розділ » Загальний форум » Чорна дошка (Будемо "зливати" тут весь "негатив")
Чорна дошка
АдмінДата: П`ятниця, 15.04.2011, 21:29 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Під час останніх дискусій не раз випливала думка - перш ніж робити "революцію" у всеукраїнському масштабі, давайте щось спробуємо змінити на краще у нашому місті. А й правда, чого валити все на Президента, уряд, ВРУ і т.п. Невже для вирішення проблеми хабарництва та корупції у нашому місті необхідно влаштовувати "Майдан" аж у Києві? Для того, щоб бути достойними підняти народ на боротьбу у Всеукраїнському масштабі, спершу треба продемонструвати спроможність підняти громаду міста та добитися позитиву тут, у себе. Для чого ми і створюємося. А які проблеми ми маємо вирішувати? От для цього і створюється ця тема, будемо тут описувати всі проблеми, з якими стикаємося, а потім будемо думати як їх вирішувати. Перший крок до вирішення проблеми - це її визнання і висвітлення.
 
АдмінДата: Субота, 16.04.2011, 01:33 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Випадок №1
Подзвонив до мене нещодавно Олег Тарнавський (22.03.11 о 20:45) і повідомив про шокуючу ситуацію (як на мене, дехто може це вже давно знав і ставиться тепер до такого спокійно). Схопив його бармена надвечір апендицит, завезли його в райлікарню. Сказали, що лікарні немає необхідних медпрепаратів. Родичі нашкробали 150 грн. і закупили. Тоді за операцію завимагали 200 дол. І сказали, що не будуть робити, доки не заплатять. Ну де родичі вночі мали знайти 200 дол.!? А ті ні на які компроміси не йдуть, на післяплату не погоджуються. І що тут скажеш? Людина помирає, а ці, "у білих халатах" не бояться скоювати подвійний кримінал - ненадання допомоги (ст.136, 139) та хабарництво (368)! А то і потрійний, і... (140, недбалість - 137...). До речі, з у новому кодексі зникла стаття "Вимагання хабаря"! Чи не тому тепер багато хто не боїться прямим текстом його вимагати? А як взяти - можна придумати таку технологію, що і не зловиш... Ця ситуація якось вирішилася врешті, хотіли піднімати ми це питання, але родина: "Слава Богу, що здоровий!" і рухати цю справу вже не бажають. А треба! Бо завтра кожен з нас може потрапити у таку ж ситуацію, і що?
 
АдмінДата: Субота, 16.04.2011, 01:34 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Випадок №2
У того ж Олега Тарнавського хабар вимагав пожежник. Зловили на гарячому, разом з начальником того пожежника, при собі мали кульок з величезною сумою (очевидно, робили рейд по збору данини). І що? Перекваліфікували на шахрайство, не садили нікого, звільнили від відповідальності по амністії. Тут варто було б вивісити матеріали цієї справи, щоб "країна знала своїх героїв". І після цього цей пожежник лишився при своїй посаді, і той же Тарнавський далі мав іти і брати в нього різноманітні дозволи! Гроші Тарнавського, які він дав для проведення цієї операції, які помітили спецхімікатами і т.п. йому не повернули. Не повернули диктофону, на який проводилися розмови про хабар.
 
АдмінДата: Субота, 16.04.2011, 01:34 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Та інші випадки
16-го березня вийшла програма журналістських розслідувань «Хто тут живе?» телеканалу ZIK, фігурантом якої був директор ДП «Стрийський лісгосп» Ростислав Павлів.
13.04.11 ця ж програма розповіла про голову нашого Стрийського міськрайонного суду Василя Бораковського.
Стосовно Павліва сюжет можна переглянути тут - http://stryi.com.ua/news/1715-rostyslav-pavliv
Програму присвячену суддям тут - http://www.youtube.com/watch?v=glJwuNO9Mpk&feature=player_embedded
Думаю, можна бути впевненим, що жодних наслідків ці журналістські викриття за собою не потягнуть, адже нічого не трапилося з Андрієм Багряком, начальником облюсту, який був одним з перших фігурантів цієї програми...
 
НатанДата: Понеділок, 16.05.2011, 16:26 | Повідомлення # 5
Сержант
Група: Проверенные
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Є цікава тема-ціноутворення вартості надання послуг водопостачання та водовідведення.Чоиу у Стрию така захмарна ціна на ці послуги?Чи будуть відповідати перед громадою місцеві слуги народу за таке злочинне ціноутворення?

Додано (16.05.2011, 18:26)
---------------------------------------------
Тепер після прийняття закону про доступ до публічної інформації є можливість робити запити до нашої влади про їхню бурну діяльність на покращання нашого життя вже сьогодні.Для нашого Нового Стрия роботи непочатий край. biggrin

 
АдмінДата: Вівторок, 31.05.2011, 11:59 | Повідомлення # 6
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Слід зрізати тополю навпроти магазину Попіва "Народна торгівля" (парк Злуки). Півмікрорайону її пух ковтає.
 
ЗінаїдаДата: Понеділок, 16.07.2012, 21:48 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
Я вже писала про річечку в Трускавці... Мені теж дуже болить. Це від Стрия близько.

Додано (16.07.2012, 21:48)
---------------------------------------------
У нас на Гіському Тікичі дітки сьогодні купалися! Така тиха заводь, верби звисають аж на кладку, і хлопчики стибають у воду. Гарно!

 
Форум » Загальний розділ » Загальний форум » Чорна дошка (Будемо "зливати" тут весь "негатив")
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz