Меню сайту
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 14 » Презентація руху ЧЕСНО на Стрийщині
18:13
Презентація руху ЧЕСНО на Стрийщині

14.06.12 в Народному Домі відбулася презентація руху ЧЕСНО, де були визначені основні заходи організаційного становлення руху в м. Стрию та Стрийському районі.
На презентацію були запрошені представники Стрийського міськвиконкому, районної держадміністрації, всіх політичних партій та діючих громадських організацій міста та району, місцева преса та телебачення. На жаль, не всі з них знайшли можливість відвідати захід.
Презентацію відвідали представники: політичних партій "ВО Свобода" (М.Берездецький), "Нашої України" (В.Попсуй), "Громадянської позиції" (П.Маковський, Ю.Вінярський), "Партії промисловців та підприємців України", громадських організацій СМО ВТ "Просвіта" (В.Мандзяк), СГО "Новий Стрий" (О.Тарнавський, М.Бальо), ГО "Спілка підприємців промислового ринку", ВГО «Центр прав людини "Громадська ініціатива" (В.Щекун), СГО "Територія життя" (М.Ременюк), СС "Відлуння" (Є.Тиченко), Асоціації «Відроджені гімназії України», Асоціації керівників шкіл Стрийського району (М.Войтович), АРР "Перспектива Стрийщини", ГО «Спілка консультантів» Експерт група», Громадське об"єднання «Небайдужі» (З.Кісіль), журналісти ТРК "LAN" (О.Филик), газети "Гомін волі" (Р.Турчин). Презентували рух активісти руху ЧЕСНО зі Львова та Дрогобича: Святослав Сурма, Роман Грибовський, Остап Стахів, Костянтин Ковалишин.
Як розповіли наші гості, у рух "ЧЕСНО" об’єдналися активні громадяни й громадські організації за ініціативи партнерства "Новий Громадянин". Рух має на меті активізувати суспільство, щоб очистити майбутній парламент від недостойних депутатів. Учасники Руху виробили громадські критерії доброчесності кандидатів у депутати Верховної Ради України та спільно з журналістами й громадськими активістами перевірять нинішніх і майбутніх депутатів на відповідність цим критеріям. Учасники Руху будуть публічно вимагати у політичних сил визнати громадські критерії та не допустити до виборів тих, хто не відповідає цим критеріям.
Після презентації було обрано координаційну раду руху ЧЕСНО на Стрийщині, до складу якої ввійшли: Назаренко Костянтин (координатор руху – голова спілки громадських організацій «Новий Стрий»), Апарін Андрій (співкоординатор – член партії «Громадянська позиція»), Турянський Ярослав (співкоординатор – Президент Асоціації «Відроджені гімназії України», член партії «Свобода»), Комарницький Юрій (член ради спілки громадських організацій «Новий Стрий», заступник голови Агенції регіонального розвитку «Перспектива Стрийщини»), Назаренко Леся (голова громадської організації «Стрийська районна асоціація матерів дітей-інвалідів»), Мороз Андрій (експерт-аналітик громадської організації «Спілка консультантів» Експерт група»), Польовий Ярослав (голова правління «Спілки підприємців промринку"), Соловйов Оксана (заступник голови громадської організації «Стрийська районна асоціація матерів дітей-інвалідів»).
Рух «Чесно» відкритий для приєднання громадських організацій та всіх небайдужих активних громадян. Рух «Чесно» не підтримує жодного політика чи політичну силу.
Всі, хто бажає допомогти очистити нашу владу, можуть долучитися до руху. Детальніше, читайте на сайті http://www.chesno-stryi.org.ua/

Ще перед презентацією, 13.06.12, рада СГО "Новий Стрий" на своєму засіданні прийняла рішення підтримати і активно долучитися до руху на Стрийщині.

 

Переглядів: 921 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Останні коментарі
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz