Меню сайту
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Жовтень » 12 » "СЛОВОСВІТ"! ЦЕ ЦІКАВО! ЦЕ КРУТО!
14:51
"СЛОВОСВІТ"! ЦЕ ЦІКАВО! ЦЕ КРУТО!
Вітаємо всіх гостей сайту спілки громадських організацій "Новий Стрий"! Перші, найрішучіші - учасники літературних перегонів "Словосвіту" вже надіслали свої заяви щодо оголошених жанрів конкурсу. Він для ВСІХ , хто навчається у школах (9-11 кл.), професійних училищах, коледжі Стрия. Організатори змагання раді кожному, хто відважиться взяти участь у творінні шедеврів пера (в даному випадку компьютерної клавіатури). Ми розраховуємо на відверті, цікаві, оригінальні роботи.
Може ви знаєте про таланти своїх друзів, їх чесноти, вас не залишають байдужими вчинки людей, які, зазвичай, не вважають за потрібне розповідати про це іншим чи щось таке, про що не можете втриматись від бажання поділитись із загалом? Вихід є! Пишіть! Ваша праця буде оцінена.
Оргкомітет, конкурсна комісія обіцяють бути уважними до кожного учасника "Словосвіту". Нам цікаво познайомитись з творчими знахідками сучасної стрийської молоді, дізнатись чим вона живе, які цінності сповідує, що очікує від дорослих,яким бачить майбутнє свого життя, рідного міста. Сподіваємось, що протягом спілкування ви знайдете нових товаришів, друзів, однодумців. Ми хочемо, щоб ваша молодіжна "тусня" була приємною, цікавою, корисною для всіх - учасників "Словосвіту" та тих, хто просто відвідає наш сайт. Долучайте до участі в обговоренні творів, проблем, про які ми почуємо від вас, своїх батьків, знайомих, однокласників, одногрупників, сусідів, всіх кому ви цікаві, хто небайдужий до вашого покоління, хто хоче жити в найкращому місті на світі - своєму рідному Стрию. Сподіваємось, що спілкування гостей та користувачів сайту знайде своє продовження й надалі.
Якщо ви маєте ідеї, рекомендації - ми будемо вдячні за сприяння та уважно їх розглянемо.

До роботи, юні дописувачі!
Нехай вирує творче натхнення, емоції, справжні почуття.

Ваша Муза на шляху до вас!
Переглядів: 762 | Додав: Oleksandr_Zorin | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Останні коментарі
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz