Меню сайту
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 22 » Відбулося урочисте нагородження учасників конкурсу Словосвіт-2 (додано світлини та відео)
00:54
Відбулося урочисте нагородження учасників конкурсу Словосвіт-2 (додано світлини та відео)

21 жовтня 2012 р. відбулося нагородження переможців конкурсу літературної та журналістської творчості «Словосвіт-2», який тривав протягом квітня - жовтня цього року. Організатори: Спілка громадських організацій «Новий Стрий», Спілка стриян «Відлуння», Благодійний Фонд Олега Канівця «Добре серце».

Конкурс проводився з метою привернення уваги громадськості до літераторської та журналістської праці. Конкурсантам пропонувалися вільні теми, які мають певне суспільне значення, можуть сприяти розкриттю особистості учасників, їх бачення перспектив майбутнього, долі рідного краю.



Усього було зареєстровано 67 учасників (з них надіслало творів на конкурс - 29) та понад вісімдесят робіт у номінаціях: літературні твори (новела, оповідання, гумореска, оригінальний жанр), поезія та журналістські твори (есе, нарис, інтерв`ю). Кожен учасник протягом Конкурсу фігурував під ніком, за яким проводилося оцінювання творів та підбиття підсумків. Справжні імена конкурсантів було оприлюднено під час нагородження переможців та лауреатів.


Журі у складі Ваганки Олени Ярославівни (вчитель української мови і літератури Стрийської середньої школи № 5, голова конкурсної комісії), Лукач Тамари Мирославівни (вчитель української мови і літератури Стрийської середньої школи № 3), Черепанин Надії Григорівни (зав. відділом центральної бібліотечної системи м. Стрия), Карпенкової Наталії Богданівни (кореспондент газети «Фортуна») та Тиченко Любові Ярославівни (заступник редактора часопису «Гомін волі») підбиваючи підсумки визначили переможців у 3-х номінаціях, а саме:

    «Літературний твір - проза»:
1 місце – Барабаш    Тарас Мстиславович - твір «Жебрачка» (автор під ніком «Nestor1988»)
2 місце – Черноусова Вікторія Андрієвна - твір «Повість про зелений підвіконник» (автор під ніком «Раутенделяйн»)
3 місце – розділили Суховерська Марія Михайлівна - твір «Повчальна історія маленкої феї» (автор під ніком «Марічка») та Юрків Олена Іванівна - твір «Дивачка» (автор під ніком « trust me»)



     «Журналістський твір»:
1 місце – Дрочак Ірина Ігорівна - твір «І якщо завтра моя мова згине, вже сьогодні вмерти ладен я» (автор під ніком «Брюнетка»)
2 місце – Калита Василь Володимирович - твір «Змінити хід думок – змінити хід історії» (автор під ніком «kalyta»)
3 місце - Рожанська Ірина Іванівна - твір «Лист моєму російськомовному українцеві» (автор під ніком «Душа»)

«Літературний твір - поезія» :
1 місце – Олеськів Андрій Ростиславович - за цикл віршів (автор під ніком «Antologic»).
2 місце – Левицький Іван Іванович - за переклади (автор під ніком «LEV»).
3 місце – Іванчишин Тетяна Іванівна - за цикл віршів (автор під ніком «таня»).

Інших учасників конкурсу, які з'явилися на церемонію, було відзначено спеціальними грамотами, призами за актуальність теми тощо.
В урочистостях взяли участь вихованці та викладачі Дитячої музичної школи ім. О. Нижанківського. Завдяки їхнім музичним номерам була створена атмосфера неповторного творчого свята. Присутні метри писемної творчості (В. Романюк та ін.) зазначили,  що подібні конкурси покликані будити творчу ідею, переконувати, що у цьому світі має існувати надія на справедливу оцінку творчості.



Конкурсанти, які не змогли взяти участь в церемонії, але стали номінантами, можуть отримати свою винагороду у Євгена Тиченка (відділення "Приватбанку", Дрогобицька, 5, моб. тел. 067-6731119), або домовитися, яким чином вони можуть отримати свою винагороду дистанційно. Строк на право отримання винагороди спливає через 2 місяці. Також можна зв'язатися з нами через е-мейл, відповідну сторінку  "Контакт з нами"  і т.п.



Світлини з події можна переглянути у нашій "Фотохроніці"

Відеосюжет про подію в новинах ТРК "ЛАН":


22.10.12 по trklan
Переглядів: 1581 | Додав: Kostjantyn_Nazarenko | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 2
2 stryyanka  
А під висловлюванням "Романюк та інші" яких поетів Ви ще мали на увазі?

1 Nestor1988  
Дуже жаль, що не зміг приїхати....(( Деколи вихідні як вихідні, а деколи не знаєш, за що спершу братись...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Останні коментарі
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz