Меню сайту
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Квітень » 14 » Засідання ініціативної групи 14.04.11
02:35
Засідання ініціативної групи 14.04.11
14.04.2011 відбулося чергове засідання ініціативної групи (ІГ), у якому взяли участь: О. Тарнавський, Ю. Комарницький, Є. Тиченко, К. Назаренко, О. Зорін, Я. Польовий, О. Новіков, В. Мазур. Воно розпочалося з інформації О. Тарнавського про поїздку в Київ. Згідно неї, в Києві, на Раді підприємців при ВРУ, обговорювалося питання початку масових протестних акцій в травні. Для організації відповідних акцій утворено Народну колегію активістів Всеукраїнської громадянської акції «Вперед» (більш детальна інформація - за посиланням: http://www.govpered.org.ua/). З 14.05.11 розпочинається черговий "Майдан", на 20.05 заплановано страйк заліничників...
Після інформації Тарнавського ІГ перейшла до безпосередньої роботи по порядку денному. Остаточно затверджено проект статуту, який буде винесено на затвердження установчої конференції. Порівняно з попереднім варіантом з нього вилучено будь-які згадки про членські внески. Установчу конференцію вирішено провести після пасхальних свят. Порядок її скликання, остаточне визначення дати і місця тощо вирішено визначити на наступному засіданні ІГ. Час наступного засідання ІГ буде уточнено пізніше. До наступного засідання О.Зоріну доручено підготувати Положення про СМО НС, та, фактично, утворити СМО НС. Щодо залучення до утворення СОГ НС інших громадських організацій, вирішено, що своїх представників на конференцію може делегувати будь-яка громадська організація Стрия, з єдиним застереженням, такі представники мають представити протокол засідання керівного органу їхньої організації, яким їм надаються відповідні повноваження. Щодо інформування інших організацій про скликання конференції, вирішено, що цілком достатньо інформації, яка оприлюднюється на даному веб-ресурсі. Оскільки про утворення спілки вже не раз оголошувалося на масових акціях, у всіх бажаючих було достатньо часу щоб зголоситися чи знайти відповідну інформацію. Однак, для остаточного погодження цього питання та визначення найбільш авторитетних організацій, які варто попросити ще раз персонально, утворено робочу групу в складі: Ю. Комарницький, Є. Тиченко, К. Назаренко, О. Зорін. Засідання цієї групи призначено на 20.04.2011 о 12:00. До відповідного засідання О.Зоріну доручено отримати з міськради списки легалізованих організацій.
Переглядів: 792 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Останні коментарі
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz