Меню сайту
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Травень » 30 » Засідання Ради №4 30.05.2011 (оновлено 06.07.11)
14:04
Засідання Ради №4 30.05.2011 (оновлено 06.07.11)
Присутні: О. Тарнавський,  Є. Тиченко, К. Назаренко, О. Зорін, Я. Польовий, О. Новіков, Ю. Комарницький, М. Ременюк
Остаточно затверджено регламент Ради. Щодо акції "Вперед" О. Тарнавський доповів, що Київська акція дала результат - зупинені деякі репресивні перевірки, вирішуються проблеми з ПДВ, спрощенці отримали можливість працювати з держустановами і т.п. Однак, з іншої сторони спостерігається посилення репресій. Зокрема, проти одного з лідерів руху Н. Королевської порушено кілька кримінальних справ і мало не кожен новий день приносить для неї подібні "сюрпризи". Подібні репресивні акції застосовуються також і щодо інших активістів руху. Тож, як було жартома зауважено, члени ради НС мають бути напоготові. Щодо "Дня захисту дітей", то М. Ременюк повідомив, що цього дня (03.06.11) о 15:30 на майдані Ринок його організація має намір провести акцію під назвою "День захисту сім'ї", під час проведення якої ще раз загострити увагу суспільства на проблемах, які можуть виникнути в Україні у зв'язку з запровадженням ювенальної юстиції. Рада НС вирішила підтримати цю акцію та, виходячи з індивідуальних можливостей кожного, долучитися до неї. В рамках цього ж питання порядку денного була обговорена можлива участь організації в святкуванні Дня Міста, долучення до святкування 100 - річчя футбольного клубу "Карпати" (створення команди з стрітболу "Новий Стрий") та ін. В контексті розгляду питання про організаційно-технічне забезпечення Є. Тиченко підняв питання можливості запровадження членських внесків. Виникла невелика дискусія, врешті обговорення цього питання перенесли на закінчення засідання. В процесі обговорення "Положення про місцеві ініціативи" було вирішено ще додатково вивчити це питання, опрацювати Статут міста, обгрунтувати кількістю міст, я яких відповідне положення вже прийнято.
В "Різному" було надано слово гостям - представникам громадської організації "Захист дітей війни". Мерва Олександр Демидович, член координаційної ради цієї організації, який відповідає за відстоювання інтересів членів в галузі ЖКГ, розповів присутнім про свою роботу щодо з'ясування обгрунованості тарифів, проблеми які є в цьому напрямі (бракує юриста). Були висловлені цікаві ідеї в цьому напрямі, зокрема щодо публікації на цьому сайті всіх комунальних тарифів разом з їх обгрунтуванням.     
Під завершення повернулися до питання членських внесків. Конкретного рішення прийнято не було, лише скинулися по 25 грн. на виготовлення банера організації.

ПРОЕКТ
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідання ради спілки громадських організацій «Новий Стрий»

06.06.2011 р.                            поч.17.00 год.                          
                                                    офіс СГО НС (вул. Зелена,23-т)

1.    Про легалізацію СГО НС.
2.    Про  підсумки участі громадських організацій за програмою святкування Дня міста 03-05.06 (доп. Є.Тиченко, О.Новіков ).
3.    Про  дитяче свято  03.06 , присв. Міжнародному дню захисту дітей (доп. М.Ременюк).
4.    Про відзначення 580 –ої річниці надання м.Стрию  Магдебурзького права.
5.    Про Положення щодо місцевих ініціатив.
6.    Різне.

Засідання ради 06.06.2011 не відбулося внаслідок поголовної неявки. Наступне засідання, згідно регламенту, буде призначене Головою.

Переглядів: 691 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Останні коментарі
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz