Меню сайту
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 2 » ЗАСІДАННЯ РАДИ спілки громадських організацій "Новий Стрий"29 СЕРПНЯ 2011 РОКУ (№9)
18:53
ЗАСІДАННЯ РАДИ спілки громадських організацій "Новий Стрий"29 СЕРПНЯ 2011 РОКУ (№9)
Відбулось засідання ради СГО «Новий Стрий», на якому були присутні
О.Зорін(голова спілки), К.Назаренко (заступник голови спілки),
Ю.Комарницький (секретар спілки), члени ради Я.Польовий, О.Тарнавський.
Неочікувано членами ради запланований порядок денний засідання було змінено.До спілки ГО «Новий Стрий» звернулась група підприємців продовольчого ринку І.Череватий, І.Сербін, М.Кубара, М.Федірко, І.Яворів. Участь у засіданні ради також взяв Є.Шаповаленко - cпівголова координаційної ради підприємців України при Верховній Раді України.
Суть звернення підприємців та найманих працівників Стрийського продовольчого ринку полягає в наступному. По вул.Кравецькій,2/4 з 1996 року по теперішній час функціонує м`ясний павільон №2 загальною площею 78 кв.м, в якому облаштовано 14 робочих місць. Весь час це приміщення використовувалось як заклад торгівлі м`ясом. Підприємцями з адміністрацією продринку систематично укладалась угода на оренду павільону. Однак з 2007 року дирекцією ринку розпочались систематичні спроби вилучення приміщення у незаконний спосіб. Було проведено конкурс на оренду торговельного приміщення з правом викупу, який було оскаржено та в судовому порядку в листопаді 2010 року ухвалою Львівського апеляційного господарського суду конкурс було скасовано.Касаційні скарги з боку адміністрації ринку були відхилені рішенням Верховного суду України.Однак адміністрація проминку вживає всякого роду вплив на працівників павільону. Так 25 серпня 2011 року о 22-ій годині залучивши охорону, робочих ринку, працівників міліції заблокували всі входи на територію ринку, намагались силовими діями звільнити приміщення павільону. Під час сутички постраждало троє працівників павільону, яким для надання допомоги працівниками міського управління МНС двері було аварійно відчинено. Постраждалим було надано медичну допомогу.
Представники підприємців повідомили раду СГО «Новий Стрий» про те, що за період винаймання торгівельної площі ними було сплачено понад 1 мільйона гривень орендної платні, власним коштом підприємців приміщення павільону утримувалось в належному санітарному стані, вчасно проводився його ремонт, було підведено водогін, каналізацію, інші необхідні комунікації. Систематично проводились санітарні дні, здійснювались заходи для забезпечення дотримання закладу відповідно до санітарних, протипожежних норм та побажань адміністрації ринку. В даний час роботу м`ясного павільону №2 призупинено, підприємцями організовано цілодобове чергування. Вони рішуче налаштовані на довготривалий страйк до прийняття справедливого рішення. З цим вони скерували представників знайти захист своїх прав.
Протягом двох годин на засіданні ради СГО «Новий Стрий» обговорювались пропозиції щодо шляхів вирішення зазначеної проблеми. Рада одноголосно прийняла рішення про підтримку підприємців у захисті їх законних прав. Також вирішено звернутись з листами на адресу Стрийського міського голови Р.Є.Шрамов`ята, депутатів міської ради, а також до голови Львівської обласної державної адміністрації М.М.Цимбалюка з проханням припинення свавілля адміністрації продовольчого ринку. Для координації спільних дій на досягнення реалізації законного рішення створено штаб.
05 вересня 2011 року на черговому засіданні ради СГО «Новий Стрий» планується розгляд цього ж питання з прийняттям дійових рішень.
Переглядів: 730 | Додав: Oleksandr_Zorin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Останні коментарі
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz