Меню сайту
Категорії розділу
Вільна творчість [7]
Для розміщення публікацій поза конкурсами, для тих, хто просто бажає ознайомити спільноту зі своєю творчістю
Журналістська робота [13]
есе, нарис, інтерв`ю
Літературний твір [70]
новела, оповідання, гумореска, оригінальний жанр
Словосвіт - 1 [60]
Конкурс Словосвіт
Конкурс літературної творчості «Словосвіт»
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Конкурсні роботи
Головна » Статті » Словосвіт - 1

Якби мене спитали…як я розумію поняття гріх, Боже спасіння
               Наше життя довге, і за все життя людина навіть не усвідомлює скільки гріхів вона зробила. Ось в юному віці людина робить найбільше гріхів, за які вона потім відповість, але це вже інша тема. Звісно, людина, дитина, підліток - всі ми ходимо до церкви, але ми не вникаємо, навіщо ми туди ходимо. Більшість людей ходить до церкви просто так , ця звичка входить  нам в голову як режим тижня, тобто ми маємо ходити кожну неділю в церкву. Людина, яка прийшла в церкву, має за мету покаятися в гріхах і набратися душевної енергії. В наш час майже на кожному кроці є Храм Божий, зараз, на даний час це є бізнес, а не релігія. В моєму містечку є церква, в ній править священик. Цей Храм надзвичайно гарний, всередині все блистить, але людей в храмі практично не буває, тільки на великі свята, тому що священик  на гроші церкви побудував собі будинок , але це не головна причина, а ось чому , люди йдуть до нього сповідатися, розказують свої гріхи , а він, в свою чергу, розказує гріхи тих людей, які йому покаялися, своїм знайомим з містечка. І ви зараз задумайтесь, який це може бути священик, коли він так грішить?
             Але мова йде про людей в загальному. Ось ви зараз думаєте, що ви практично ніколи не грішили, але це абсурд . Людина, яка порушує Божу заповідь, робить великий гріх, і зараз кожна людина може проаналізувати себе і знову задати собі питання: « Чи Я ніколи не грішив”. Кожна людина знає, що вона грішила, але не хоче це усвідомлювати. Кожне погане слово, випущене з вуст, кожен поганий рух,  задіяний на ту чи іншу людину - це є гріх, від якого, на нашу думку, легко позбутися. Ми можемо просто зайти в церкву і висповідатися, але це не так. Якщо людина без віри кається в своєму гріху, то  цей гріх записується в нашу книгу гріхів, і чим більше гріхів, тим боляче нам буде на тому світ…
          Чому я вибрав саме цю тему? Тому що я бажаю , щоб кожна людина , коли буде читати,  задумалась над своїми вчинками, над собою, що вона робить і як вона буде жити далі. Адже ми не знаємо, що буде завтра. І колись настане кінець, Бог покарає всіх, але коли все це розпочнеться? Люди усвідомлять пізніше, що вони зробили, але вже буде пізно.
             За своє коротке життя я багато бачив і багато читав. На власні очі бачив образ Ісуса Христа. Це було в 2002 році, якраз тоді був ярмарок і було багато людей , в тому числі людей в формі. І один з них витяг пістолет і вистрілив в небо в цей образ. І в нього паралізувало праву руку. Через деякий час образ зник, але його рука не опускалась. Вже пройшло багато часу, а я все згадую цей випадок. І він мені говорить про не людяність, про страшні гріхи людей. Можливо, я ще не настільки дорослий, щоб так говорити, але я знаю одне -  Бог існує, і за наші гріхи ми будемо покарані.
«Бо відплата за гріх – смерть, але дар Божий - життя вічне в Христі Ісусі, Господі нашім!»
Уяви, що тепер стоїш перед Божим судом. Перед тобою є великий кіноекран, на якому показують усі гріхи твого життя. Над ним є напис: „Відплата за гріх - смерть”. За кіноекраном є дорога гріха, що веде до вічної безодні. За тобою стоїть ціле людство, з одного боку ангели, а з другого – демони. Збоку, біля кіноекрану, є великий хрест, а на ньому Ісус. Там є напис: „Але життя вічне в Христі Ісусі, Господі нашім”. З вироком смерті ти йдеш під хрест і з вірою даєш свої гріхи Ісусові. Прояв віри є у слові „АЛЕ”,  і в твоєму рішенні знову приймати Ісуса за свого Спасителя. І це є суть Різдва. Через правдиве покаяння Ісус знову народжується в твоїй душі, і до тебе відносяться слова: Христос рождається!
 «Бо відплата за гріх – смерть, але дар Божий – життя вічне в Христі Ісусі, Господі нашім!»
           Гріх – це те, що відділяє нас від Бога. Людина народжується вже грішною, в усіх нас спільна гріховна природа. Послання до Римлян попереджає нас, що заплата за гріх – смерть, кожен з нас помре та потрапить на суд Божий. Бог не ділить гріхи на великі й маленькі, Він судитиме вбивцю і хабарника, п’яницю і злодія. Жодна людина не повинна обманювати, думаючи, що вона не згрішила, і її омине Божий гнів. Непробачений гріх призводить до вічних мук в пеклі. Слава Богові за те, що ми можемо отримати прощення гріхів завдяки хресній смерті Ісуса Христа.

                  Бог настільки полюбив людей, що Сам запропонував людству шлях до спасіння. Ми можемо врятуватися від себе самих, від гріха, від сатани, від вічних мук, якщо повіримо і приймемо Божий план спасіння: прихід Його Сина Ісуса Христа, Його смерть на хресті, погребіння та воскресіння. Бог може будь-кого звільнити від рабства гріха і повести новою дорогою, яка приведе до вічного життя. 

                  Спасіння не можна купити чи заслужити. Бог у Своїй милості вирішив подарувати нам благодать спасіння. Все, що нам треба зробити – лише прийняти його, у молитві попросивши у Бога пробачення.
Категорія: Словосвіт - 1 | Додав: Адмін (16.11.2011) | Автор: MORATO
Переглядів: 4832 | Коментарі: 19 | Рейтинг: 3.6/49
Всього коментарів: 191 2 »
19 dub  
"За своє коротке життя я багато бачив і багато читав. На власні очі бачив образ Ісуса Христа. Це було в 2002 році, якраз тоді був ярмарок і було багато людей , в тому числі людей в формі. І один з них витяг пістолет і вистрілив в небо в цей образ. І в нього паралізувало праву руку. Через деякий час образ зник, але його рука не опускалась. Вже пройшло багато часу, а я все згадую цей випадок. І він мені говорить про не людяність, про страшні гріхи людей. Можливо, я ще не настільки дорослий..."
Дитинко, чого б не признатися, що вся ця хуйня тобі приснилася???

16 Musulmanyn  
Оскільки все це "фонтасично" і мова йде про "правельний шлях", варто було б вам дітки довідатися про те, що пише про це Коран.
Сура 1, "Одиняюча книгу":
"В ім'я Аллаха милостивого і милосердного!
Хвала Аллаху, Господарю світів
милостивому, милосердному
царю в день суду!
Тобі ми поклоняємося і просимо допомоги!
Веди нас по дорозі прямій,
по дорозі тій, яких Ти благословив, -
не тих, які гніваються, і не заблукавших.
Сура 2
В ім'я Аллаха милостивого і милосердного!
Ця книга - нема сумніву в цьому - керівництво для богобоязливих,
тих, які вірують в приховане та вистоюють молитву, і з того, чого Ми їх наділили, розповсюджують,
і тих, що вірують в те, що надіслано до тебе, та в останньому житті вони переконані.
Вони на прямому шляху від їх Господа, і вони є пізнавші успіх.
Воістину, ті, які не увірували, - все рівно їм, доводив ти їм чи не доводив, - вони не увірують.
Наклав печать Аллах на серця їх і на слух, а на зору їх - завіса. Для них - велике покарання!

15 юляя  
просто фонтастично)

18 dub  
"За своє коротке життя я багато бачив і багато читав. На власні очі бачив образ Ісуса Христа. Це було в 2002 році, якраз тоді був ярмарок і було багато людей , в тому числі людей в формі. І один з них витяг пістолет і вистрілив в небо в цей образ. І в нього паралізувало праву руку. Через деякий час образ зник, але його рука не опускалась. Вже пройшло багато часу, а я все згадую цей випадок. І він мені говорить про не людяність, про страшні гріхи людей. Можливо, я ще не настільки дорослий..."
Дитинко, чого б не признатися, що вся ця хуйня тобі приснилася??? angry cry sad

14 АНДРІЙ  
ЧУДОВО

13 макс  
ти напевно просто ще не доросла щоб таке говорити!
Взагалі на мою думку автор просто хоче наставити людей на правельний шлях,щоб вони вірили в Бого,щоб мали його в душі!

12 Musulmanyn  
Я віруюча, але:
"Ось в юному віці людина робить найбільше гріхів, за які вона потім відповість, але це вже інша тема."
"І колись настане кінець, Бог покарає всіх"
"Людина народжується вже грішною, в усіх нас спільна гріховна природа"
Все це просто повна маячня релігійного фанатика, сектанта.
"всі ми ходимо до церкви", "ця звичка входить нам в голову як режим тижня, тобто ми маємо ходити кожну неділю в церкву" - не "всі", і навіть не більшість, а незначна меншість. Це твір дитини із самого забитого села?
Цю муру мені і без того намагаються втулити всякі "свідки", чіпляючись на вулиці та стукаючи у двері. Ще тут бракувало про це читати.
В цьому віці розводитися про "тернистий шлях гріха" і тикати тут всім і вся що "Грішники Ви Всі! Покайтеся!" - чи не забагато ти на себе береш, дитинко?!
Суддею себе уявило?! Бачиш порошинки в чужих очах? Так подивися на колоду у своєму!
До твого відома, в Христа вірить лише чверть людства. І не доросло ти ще до того, щоб Магатму Ганді, Шрі Ауробіндо чи навіть нашого Івана Франка в пекло на вічні муки відсилати.
Якби всі були такі як ти, не було б у нас УПА (великий гріх вбивати ворогів! возлюбити їх треба!), незалежності, та й українців вже мабуть не лишилося б...
Нудить вже від подібних проповідей...
Ось так можуть "зачаплять" ці слова!

17 таня  
Коли людина пише про Бога не треба це "чаплять"!!!! Ця тема найважливіша для кожного, то хто ви такі, щоб тут вказувати, що авторам писати? Не хочете - не читайте! Ваші претензії - абсурд!!! То у вас сільська душа і ментальність грішника,а автор молодець! Важливо, необхідно, суттєво!!!

11 Вікторія:)  
В наш час майже на кожному кроці є Храм Божий, зараз, на даний час це є бізнес, а не релігія.

погоджуюсь на 100%

10 Танюшка  
твір неперевершений, захоплюючий і має глибоке значення...

9 Iрина  
Твiр супер, автор молодець...))

8 Ліда  
Гарно написано, автор молодець)

1-10 11-17
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Пошук
Останні коментарі
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz