Меню сайту
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Січень » 20 » Від Магдебурга до твого міста: очима тих, хто не байдужий
02:03
Від Магдебурга до твого міста: очима тих, хто не байдужий
З 16 січня по 15 лютого 2012 р. громадська організація "Молодіжна альтернатива" проводить конкурс "Від Магдебурга до твого міста: очима тих, хто небайдужий". Конкурс підтримує Європейська програма Міжнародного фонду "Відродження”.

 Конкурс має на меті покращити обізнаність молоді про становлення місцевого самоврядування та відповідність цих процесів загальноєвропейським тенденціям, дати можливість презентувати регіони України на національному та міжнародному рівні.

Під час конкурсу молодь отримає можливість презентувати свій регіон / місто / населений пункт крізь призму розвитку в ньому інститутів місцевого самоврядування, становлення європейських правових систем і європейських моделей розвитку.

"Цим проектом ми хочемо привернути увагу молоді до місцини, де вона живе, до країни в цілому й довести, що ми, українці, європейська нація, що у нас на рівні генетичної пам’яті зберігаються європейські традиції самоврядування, принесені в Україну магдебурзьким правом”, – сказала голова ГО "Молодіжна Альтернатива” Людмила Кудіна.

Грошова винагорода: І місце – 1500 грн., ІІ місце – 1000 грн., ІІІ місце – 2 премії по 500 грн. Найкращі есе та презентації буде розміщено на Інтернет-сервісах "YouTube” і "Facebook”, а також у друкованому виданні.

Враховуючи конкурс "Словосвіт", матеріали по самоврядуванню починаючи з магдебурзького права, розміщені на цьому сайті, хочемо сподіватися, що в цьому конкурсі візмуть участь молоді стрияни і здобудуть призові місця! Вперед!

Детальна інформація про конкурс:
http://www.ya.org.ua/...7
Переглядів: 618 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Я  
Дуже дивно і боляче, що ніхто зі Стрия так і не взяв участі у цьому конкурсі. Хоча матеріалу було більш ніж достатньо, у т.ч. і на цьому сайті. А конкурс виграла (і отримала півтори тис. грн.) представниця Дрогобича Микитяк Тетяна з роботою «Вільне королівське місто Дрогобич: уроки демократії» (за інформацією газети "Фортуна":
http://fortuna-gazeta.com.ua/index.p....temid=4
З цією та іншими роботами можна ознайомитися за посиланням:
http://www.ya.org.ua/index.p....emid=91

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Останні коментарі
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz