Меню сайту
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 30 » Про пошкодження дорожного покриття на вул. Тарнавського
08:42
Про пошкодження дорожного покриття на вул. Тарнавського

От що значить волонтерська діяльність. Лише зараз в адміністрації сайту дійщли руки до листа, шо був надісланий нам більше року назад. Ну що ж, краще пізно ніж ніколи. Публікуємо лист дописувачки.

 

Я, Наталя Луковська, намагалась через сервіс зворотнього звязку відправити лист міському голові Роману Шрамовяту. Та функція виявилась фейковою. Сподіваюсь, Ви допоможете вирішити цю ситуацію. Нижче приводиться лист:

 

"Христос Рождається! Пане Романе Євстахович, Я щиро дякую Вам за те, що відновилась робота сайту міської ради, та появилась можливість електронного звернення. (Це економить і Ваш і мій час). Нещодавно відкрився горілчаний магазин "Первак&Табак" на вул.Вокзальній. Перед відкриттям проводились роботи по облаштуванню каналізації та водопроводу до новобудови.(Я взагалі не впевнена, що ці роботи були виконані у відповідності до проекту, як в частині водопостачання так і водовідведення). Проте, питання є інше.

Під час робіт, звичайно, було порушено тверде покриття як на вул. Вокзальній, так і на вул.Тарнавського. Відновлене тверде покриття було тільки на вул.Вокзальна та на частині вул.Тарнавського (плитка, яка була встановлена вздовж магазину вживаного одягу). Далі покриття ніхто не відновлював. В грудні я зверталась до власників цього будинку (представитись вони відмовились, проте розмову підтримали) із проханням відновити тверде покриття на вулиці. На що почула категоричні заперечення. Мовляв, вони не зобовязані це виконувати. Бо, по-перше , це відповідальність водоканалу, по-друге, нема смислу відновлювати, бо грунт посяде і відновлювати покриття нема ніякого змісту. Я вперше чула, що вулиці в нашому місті асфальтує Водоканал. Мої зауваження, що відновлення асфальтового покриття на вул.Вокзальній є ефективне і грунт не просідає, були залишені ними без уваги. Ця група людей ще раз повторила, що вони нічого не збираються робити і тим більше реагувати на мої прохання.

Я, в свою чергу, пообіцяла звернутись до органів місцевого самоврядування, а якщо реакції зі сторони міської влади не буде - то я зможу зібрати підписи мешканців вулиці і подати позив до суду.(Впевнена, що цього робити не доведеться, але наша вулиця - особлива. Бо мешканці вулиці дружні. Ми прикрашаємо нашу вулицю і двори, розуміючи, що в першу чергу це наша вулиця. Але ми уміємо відстоювати свої права).

Вул.Тарнавського, звичайно, це не цетральна вулиця, як вул.Шевченка, або 600-річчя Стрия. Проте, як люба інша вулиця нашого міста, вона заслуговує на те, що хоча би після проведення земляних робіт відновлювали тверде покриття.

Аналогічно свого часу було зруйноване покриття під час реконструкції магазину і вживаного одягу. На лінії водовідводу відсутній каналізаційний люк - і переливний колодязь весь заповнений сміттям (хто і коли викидав сміття мені не відомо. Але це не робить честі нам, як мешканцям міста. Але якби люк був на місці то цього звалища не було би).

Вулиця в жахливому стані. І чим гірший стан вулиці тим гірше відношення на вулиці. на вулиці безсоромно під стінами будинків справляють нужду, особливо в вечірній час, (і чоловіки не стидяться перехожих!) бо частина вулиці, що ближче до вокзалу не освітлюється. Якби хоча би декілька разів оштрафували за подібні дії - то було би не повадно і іншим.

Проте, зараз мова йде про відновлення твердого асфальтового покриття на вулиці.

Я, як мешканка міста та платник податків, хотіла би знати хто і коли буде відновлювати асфальтове покриття, зруйноване внаслідок прокладанні інженерних комунікацій магазином "Первак&Табак" та вживаного одягу. (Хто і коли забезпечить нормальний прохід без болота до вокзалу?)

Я прошу дати відповідь та вимагаю, щоб покриття вулиці було відновлене належним чином.

А також прошу дати відповідь, чи у відповідності до проекту було виконане підключення до системи водопостачання та водовідведення до будинку та магазину "Перваак&Табак". (Місця підключення видимі).

З повагою до Вас,

Наталія Луковська

 

P.S. (Дещо емоційний постскриптум) Ми підтримуємо Євромайдан в Києві і матеріально і власною присутністю. Говоримо про те, що потрібно міняти систему державної влади. Але безвладдя починається тоді, коли чиновники того чи іншого рангу, і немає значення де - в Києві чи на місцях, відступають від своїх прямих обовязків. Хлопці, з якими я говорила сказали мені відверто, що я нічого не доб"юсь, що у них про все домовлено. Я не хочу думати, що Янукович і його бригада праві - і європейське життя не для нас, що всі так пов"язані корупцією, що вже нічого не змінити. Я знаю не багатьох, х� �о працює в міськвиконкомі, але серед моїх знайомих чесні службовці. Я навіть не допускаю думки, що орган місцевої управи, який вивісив прапор України (першим в державі) а тепер і прапор ЄС не зможе з"ясувати такого прозорого питання на користь городян. Якби Ви тільки знали, як не приємно ходити в центрі міста болотом, яке тепер до того і перетворюється у багнюку з нечистотами. "

Переглядів: 1119 | Додав: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Останні коментарі
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz