Меню сайту
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Травень » 5 » Установча конференція відбудеться 12.05.2011
21:40
Установча конференція відбудеться 12.05.2011
Рішення про скликання установчої конференції було прийнято на засіданні ІГ 05.05.11. В засіданні взяли участь: О. Тарнавський, Ю. Комарницький, Є. Тиченко, К. Назаренко, О. Зорін, Я. Польовий, О. Новіков, В. Мазур, М. Бальо, М. Ременюк, О. Опришко. Також остаточно затверджено проект Статуту СГО НС, який виноситься на затвердження установчої конференції (найближчим часом буде розміщений на цьому сайті). Зокрема, вирішено змінити наву спілки з СОГ (Спілка об'єднань громадян) на СГО (Спілка громадських організацій). Затверджено також проекти Положення про МО СГО НС та Відозви до мешканців  міста, громадських організацій та установ. Заплановано на засіданні Ради, яка відбудеться одразу після проведення конференції, закликати всіх бажаючих приєднатися до толоки на берегах річки Стрий 14.05.11. З метою організації толоки утворено робочий штаб: Є. Тиченко та Ю. Комарницький. На конференцію вирішено запросити представників ЗМІ. Відповідальні: Ю. Комарницький ("Фортуна"), Є. Тиченко ("Гомін волі"). Фотозйомку зобов'язався проводити О. Тарнавський. Відеозйомку зобов'язався забезпечити Ю. Комарницький (запросивши Миколу Столярського). Відсутніх на засіданні представників громадських організацій зобов'язалися запросити: В. Щекуна і П. Маковського - К. Назаренко, представника Центру польської культури ім. Макушинського - О.Зорін, представника Молодіжної громадської організації "Креатив" - М. Ременюк. Після вичерпання порядку денного, О. Тарнавський повідомив про поїздку до Львова по проведенню Всеукраїнської громадянської акції «Вперед». Прийнято рішення провести 19 травня „Весняний марш протесту” під стінами Верховної Ради. Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням: http://www.govpered.org.ua/. О. Тарнавський закликав СГО НС підтримати та долучитися до даної акції.




Установча конференція Спілки громадських організацій "Новий Стрий" відбудеться 12.05.2011 о 18:00 в приміщенні по вул. Нижанківського, 5 (колишнє СПКТБ "Геотехніка", центральний вхід, 1-й поверх, приміщення "NUGA BEST", зал знаходиться за дверима зліва). На конференцію запрошуються представники всіх громадських організацій м. Стрия (у т.ч. представники всеукраїнських, чи регіональних організацій, діяльність яких розповсюджується на територію м. Стрия, чи їх місцевих осередків). Для участі в конференції необхідно представити протокол керівного органу, яким відповідний представник уповноважується брати участь в діяльності СГО НС, та копію документу про легалізацію відповідної організації. Якщо відповідних документів представлено не буде, такий учасник може взяти участь у конференції без права ухвального, але з правом виключно дорадчого голосу. Такі учасники, як і представники інших громадських організацій, які не приймуть участі в установчій конференції, без всяких обмежень можуть пізніше долучитися до СГО НС представивши відповідні документи.

Переглядів: 762 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Останні коментарі
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz