Меню сайту
Контролюймо владу!
Про моніторинг міської ради
Друзі сайту
СтрийПорт - каталог сайтів Стрийщини
Форма входу
Помилкам бій!
  Знайшли помилку?
 Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter!

(це не стосується конкурсних робіт, за їх грамотність відповідальність несуть виключно автори, адміністрація помилок в них не виправляє, якщо маєте до них зауваження - пишіть в коментарях до твору)

  Система Orphus
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 15 » Акція відбулася (додано відео)
01:31
Акція відбулася (додано відео)


 Акція відбулася. І найкраще, наразі, про неї розкажуть світлини. Їх ви можете переглянути в нашій галереї. Перепрошуємо авторів цих світлин (вони запозичені з Фейсбуку та Однокласників) за можливе порушення їх авторських прав, втім, вважаємо, що вони були б не проти, оскільки самі виставили їх в соціальні мережі. Однак, якщо у авторів виникнуть заперечення, просимо повідомити нас (див. "Контакт з нами") і ми знімемо ці світлини з сайту.
Окрім того, ми доповнимо цей матеріал ще світлинами (до речі, всі
бажаючі можуть долучитися до цієї праці, достатньо лише зареєструватися
на цьому сайті, перейти в розділ "Фотохроніка" і додати свої світлини).
Дякуючи активним співгромадянам, які оперативно розмістили своє відео в ю-тубі, ми маємо і можливість переглянути вже короткі фільми про цю подію.






Інші відео:
http://youtu.be/IycBf3acE3g

Інші матеріали по темі:

Все про прапор над Стриєм

Найбільші прапори Ураїни
Найбільший в світі прапор України розгорнуть 14 березня в Стрию
Сенсаційні кадри! Відео від 14.03.1990!

Переглядів: 1438 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 ljuba  
молодцi

3 НАТАЛЯ  
дякуєм організаторам за свято!!!!!!!! все було на висоті і настрій на найвищому рівні у всіх учасників акції! СЛАВА УКРАЇНІ!

2 Стриянин  
Не в перший раз зауважую. Існують особи, які не можуть спокійно пережити, коли українці радіють, сміються і святкують щось своє, національне. У таких осіб тоді виникає нестримне прагнення якось обгадити, спаплюжити, харкнути в душу цим світлим почуттям.
От що понаписували ці особи в коментарях до акції на "Однокласниках":
Ольга Асланова 56 лет, Юг России, Россия
---"Бандерота"----
Цей коментар був розміщений під абсолютно безневинною фоткою, де симпатична стриянка тримала синьо-жовтий прапорець на фоні нашого пам'ятника "Будителям". Що у цієї особи з "Югу России" (до речі, колишньої жительки Стрия) раптом викликало таку нестримну потребу тут-же написати подібне паскудство стосовно особи, яку вона навіть не знає особисто? Слід визнати, що існують люди, в яких викликає нестримний шал і якусь печерну ненависть все українське... І той, хто до того не був надто великим прихильником Степана Бандери, після подібного, хоч-не хоч переконується - Бандера таки був герой, принаймні про воргів України не помилявся...
Андрей Цехоцкий, 49 лет, Николаев, Украина
Сначала необходимо навести порядок в стране,.......... А ЗАТЕМ РАЗВОРАЧИВАТЬ СВОИ СТЯГИ НА МАЙДАНАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!! А то обосрались везде ,и что вы этим показали всему МИРУ???!!!
Анна Щетинина 63 года, Белгород, Россия
Это великое счастье уехать от вас и жить на своей Родине!!!!!!!!!!!
От чомусь вони не ходять по сторінках корпоративів, релігійних форумах чи інше. Не пишуть там, що "Чево вы празнуете, когда другие работают". Ні, саме українське свято доводить їх до сказу. Бо вони не хочуть щоб ми святкували, хочуть щоб ми плакали, каялися невідь в чому, бідкалися що все у нас погано. Це їм би сподобалося, це вони б гаряче підтримали і підказали, що для того, щоб у нас все було добре, нам треба "Путіна". Причому не нашого власного "Путіна", а саме їхнього.
От чому вони так чинять? Ну ми ж не ходимо по їх форумних святах "23 февраля", "день рождения Ленина", чи "годовщине Великой Октябрьской революции" (хоча мали б право, з огляду на страшні наслідки для українців від тих подій, які вони святкують) і не пишемо там різні паскудства. Очевидно, вони хочуть нам нагадати, що якщо ми, дурні хахли, наївно сподіваємося, що у нас вже немає насправді воргів, то ось вам. Дякуємо за нагадування. А то дехто вже почав забувати про це, як і про те, що Стрий першим підняв прапор.
Не писав би я тут цього всього, але бачу, що від самого першого коментаря таким самим засмерділо, хоч він і по українськи написаний. А без відповіді подібне паскудство лишати не можна, досить "іншу щоку підставляти"!

1 Валерій  
Ну виставили. І що? Добробут покращився в мешканців Стрия, чи зарплати виросли, рівень життя піднявся? За те блокували рух на час ходи з прапором по центральній вулиці і на час акції на майдані будителів і тим завдавали чимало незручностей тим людям які заробляли гроші в той час коли решта займається Бог зна чим. В поле б вас, з лопатами, толку було б більше.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Останні коментарі
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz